Feestjaar 2024

45 jaar Buizelhoek

Een filmset

We staan aan de start van een onvergetelijk jaar 2024, want onze 'gezelligen hoek' viert zijn 45e verjaardag. Dat klopt, 45 jaar van buurtpret, gedeelde verhalen en sterke banden!

We hebben een jaar vol avontuur en verrassingen voor jullie in petto. Terwijl we door de pagina's van onze rijke geschiedenis bladeren, bereiden we ons voor op een toekomst vol nieuwe, spannende herinneringen. 

Zonder al te veel te verklappen, kunnen we beloven dat de komende maanden gevuld zullen zijn met geheimzinnige gebeurtenissen en enkele fijne momenten die je niet wilt missen.

Houd de website, socials en whatsappgroep in de gaten voor updates, hints en teasers over wat komen gaat. We kunnen niet wachten om samen met jullie dit bijzondere jaar te vieren. Verwacht het onverwachte, want in de Buizelhoek weet je nooit wat er om de hoek wacht!

We zien je bij de festiviteiten!
Het feestbestuur

vanaf 27 april

DE STOEL

Waar staat de stoel vandaag? Elke 27ste van de maanden april - mei - juni - juli - augustus staat de stoel ergens in ons gebuurte.

Bteam45

agenda

Niet te missen in 2024

Zet alvast deze data in je agenda, mis niets van dit feestjaar 45 jaar Buizelhoek. 

De jaarlijkse nieuwjaarsdrink aan ons Buizelmonumentje. We klinken samen op het nieuwe jaar en op ons feestjaar 45j Buizelhoek. 

In 7 afleveringen gaan we op zoek naar de identiteit van 12 buren. Wie schuilt er achter het masker? De grote finale is live in de Pax op zaterdag 28 september 2024. Ontmoet je favoriet, je star of the show!

Waar staat de stoel deze maand? Iedere 27ste van de maand van april tem september staat de buizelstoel ergens in onze straten. Zorg dat je als eerste met het gevraagde attribuut (communicatie via de socials, website en whatasappgroep) in de stoel zit.

We raden aan om dit weekend de Buizelhoek niet te verlaten. Vrijdag, zaterdag en zondag vormt de apotheose van ons feestjaar. Niet te missen.