Nieuwe buizelwebsite

Het is tijd om jullie muisklikken en swipes richting iets nieuws en spannends te sturen – onze gloednieuwe website!

Feestjaar = nieuwe website!
De lancering van onze nieuwe website, is meteen ook de start van het feestjaar 45 jaar Buizelhoek. Deze website is het digitale antwoord op onze Buizelse gezelligheid en is gemaakt om jullie, onze fantastische buurtbewoners, nog beter van dienst te zijn.

Blauwer dan blauw
Onze (nieuwe) huisstijl staat er en trekken we door in onze communicatie. We hebben er uiteraard voor gezorgd dat het iconische ‘Buizelse blauw’ niet verloren gaat.

Waarvoor dient de website?
De website is onze digitale communicatiedrager, een plek waar informatie en nieuwtjes samenkomen. Maar vrees niet, de écht ‘push meldingen’ blijven jullie ontvangen via onze blauwe brief, onze socials en natuurlijk de Buizelhoek WhatsApp-groep. Als je nog niet in de WhatsApp-groep zit, stuur dan even een berichtje naar Arne. Hij heeft de magische sleutel tot dit clubje.

We kunnen nu officieel zeggen dat de Buizelhoek niet alleen de gezelligste, maar ook de meest up-to-date buurt is! 

Comments are closed.