Feestjaar 2024

Pak je feesthoeden maar uit de kast, want in 2024 bestaat onze Buizelhoek precies 45 jaar! πŸŽ‰

Ja, je leest het goed – 45 jaar aan burengeklets, straatfeesten en die typische Buizelgezelligheid. Sinds Burgemeester Sprangers en secretaris Verlinden ons in 1979 mee op de kaart zetten, is het hier nooit meer saai geweest.

Een jaar als filmset
Dit jubileumjaar toveren we de Buizelhoek om tot een ware filmset. Wat dat precies inhoudt? Nou, we kunnen nog niet Ñlles verklappen (waar blijft de fun dan?), maar hou je vast aan je tuinkabouters, want het wordt een bonte boel. Verwacht verrassingen in elke hoek, online spektakel, en natuurlijk de onmisbare buurtroddels. 🎬

Masked madness
Heb jij al een idee welke buur achter welk masker zit in onze ‘Masked Neighbour’ serie? En heb je de B-team 45 wagen al gespot? Als die voor je deur parkeert, zet dan maar alvast een kopje koffie. Tip: het zijn geen pizzabezorgers ;).

Buizel TV-Boekje: jouw gids in het feestgewoel
Om je niet te verliezen in al het feestgedruis, krijg je een handig Buizel TV-boekje. Vanaf 28 februari zitten we er warmpjes bij met de start van de ‘Masked Neighbour’ afleveringen. Zorg dus dat je jouw exemplaar in handen krijgt – het is jouw ticket naar alle ins en outs van ons feestjaar.

Maak je klaar voor een jaar vol verrassingen, gelach en misschien een paar gekke pakken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om dit samen met jullie te vieren.

45 jaar Buizelhoek, dat wordt er eentje voor in de boeken!

Het feestbestuur
Karen, Mie, Stephanie, Jurgen, Geert, Peter, Ruud, Els en Arne

Comments are closed.